Bme Műszaki Rajz Előkészítő

Bme Műszaki Rajz Előkészítő. Az alap- és osztatlan építészmérnöki képzésre jelentkezettek rajzi alkalmassági vizsgájának eredménye. A tanszék 30 órás előkészítő tanfolyamot szervez a rajz alkalmassági vizsgára.

Rajzelokeszito Gep Es Termektervezes Tanszek
Rajzelokeszito Gep Es Termektervezes Tanszek from old.gt3.bme.hu

Az építészmérnöki hivatás igen sokrétű. Felvételi előkészítő az esti képzésre. Tevékenységi körünkbe tartozik a lakó- és ipari épületek ezen belül mind a magas- mind a mélyépítési területet magában foglaló monolit vasbeton szerkezetek kivitelezése továbbá speciális gépészeti technológiák kivitelezése mint.

Közötti helyezéseivel a világ egyetemeinek legjobb 2-6-ához tartozik.

BME TFK ŐSZI KONFERENCIA 2020 BME TFK ŐSZI KONFERENCIA 2019 PIACORIENTÁLT FORDÍTÓ- ÉS TOLMÁCSKÉPZÉS A DIGITÁLIS KORBAN 2018. A BME Ipari termék - és formatervező mérnök képzésére való felvétel alkalmassági vizsgához kötött. Közötti helyezéseivel a világ egyetemeinek legjobb 2-6-ához tartozik. A társadalmi igényekre nyitott térformálástól a műszaki megoldások és folyamatok megalkotásától kezdve az épített környezetünk védelmén át akár új anyagok technológiák innovatív kidolgozásig vagy a városok világának alakításáig terjed.